Θωμάς Χαβιανίδης

Ο Θωμάς Χαβιανίδης είναι απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Βεάκη(2Ο12) και έχει ολοκληρώσει τον βασικό κύκλο εκπαίδευσης του Κέντρου Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους: Ρούλα Πατεράκη, Γιάννη Μαργαρίτη, Θανάση Παπαγεωργίου, Γιώργο Ζαμπουλάκη, Δαμιανό Κωνσταντινίδη.
Στο θέατρο έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις "Μυστικός Σαίξπηρ" σε σκηνοθεσία Τώνιας Ράλλη στο Θέατρο Rabbithole , στο "Who the FUCK is dead?..." σε σκηνοθεσία Νικόλα Μίχα, στη μουσική παράσταση "Danny Elfman's Music" στο Cabaret Voltaire, στις "Άγριες Ενέργειες" σε σκηνοθεσία Έρσης Πήττα στο Θέατρο Επί Κολωνώ και στην "Ομήρου Ιλλιάδα- Τρωικός πόλεμος" σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη στο θέατρο Εγνατία.
Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει ως βοηθητικός ηθοποιός στις παραγωγές "Ουζερί Τσιτσάνης" σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, "Μαγικός Καθρέφτης" σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, "The Two Faces of January" σε σκηνοθεσία Hossein Amini, "Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι" σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή και "Άδικος Κόσμος" σε σκηνοθεσία Φίλιππου Τσίτου.
Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές του Mega "Κλεμμένα Όνειρα" σε σκηνοθεσία Ρέινα Εσκενάζυ και "Δικαίωση" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη.
Η παράσταση "Οιστρογόνο Δύο Οξυγόνο" είναι η πρώτη του σκηνοθετική δουλειά και ένα πρώτο μέρος της παρουσιάστηκε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2Ο15 στα πλαίσια του Bob Theatre Festival στο bios και στα πλαίσια του off-off Athens theatre festival στο θέατρο επί Κολωνώ και τη σεζόν 2Ο15-2Ο16 στην ολοκληρωμένη πια μορφή της στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα.
Την Άνοιξη του 2Ο16 συμμετείχε στην παιδική παράσταση "Η Ζεραλντίν και το ξωτικό της λίμνης" της Εύας Πετροπούλου - Λιανού η οποία συνεχίζετια και φλετος στο White Rabbit στα Εξάρχεια.
Τον Ιούνιο του 2Ο16 συμμετείχε στην παρουσίαση αναλογίου της Libron Εκδοτικής στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.
Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους "Γενέθλια" του Δημήτρη Κατσιμίρη για την οποία απέσπασε το βραβείο Α' ρόλου στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας το Σεπτέμβριο του 2Ο16.