ΕΤΑΙΡEΙΑ

Είμαστε η θεατρική εταιρεία Ο2Ο «Όμικρον Δύο Όμικρον», μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία απαρτίζεται από τους Σοφία Λαμπιδώνη και Θωμά Χαβιανίδη.

Ήμασταν φίλοι και συμφοιτητές στην δραματική σχολή Βεάκη από όπου αποφοιτήσαμε το 2012 και έκτοτε έχουμε δουλέψει μαζί αλλά και χώρια στο χώρο του θεάτρου στην Αθήνα.

Η παράσταση «ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΟ ΔΥΟ ΟΞΥΓΟΝΟ» είναι η πρώτη μας επαγγελματική δουλειά ως ομάδα.

Το πρώτο μέλημά μας είναι η διαρκής εξερεύνηση των καλλιτεχνικών δρώμενων στην Ελλάδα και διεθνώς προσπαθώντας έτσι να επιτύχουμε το αρτιότερο απότέλεσμα στα θεατρικά μας εγχειρήματα, πάντα με σεβασμό στους θεατές και στην τέχνη που αγαπάμε να υπηρετούμε.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η ανταπόκριση του κοινού και η διαθεσιμότητα των καλλιτεχνικών, διοικητικών και τεχνικών συνεργατών μας σε κάθε μας εγχείρημα είναι αλάνθαστος δείκτης της πολιτικής που ακολουθούμε από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της θεατρικής εταιρείας και αποτελεί για εμάς πηγή έμπνευσης για διαρκή εξέλιξη.

Ενεργοί Συνεργάτες
-

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν τις προτάσεις ή τα έργα τους για συνεργασία, μπορούν να επικοινωνήσουν με το [email protected] .

ΧΟΡΗΓΟΙ

Δίπλα μας στην προσπάθειά μας για ποιοτικό θέατρο, αρωγοί και συμπαραστάτες, στέκονται οι χορηγοί μας με συνεργασίες που διευρύνουν το έργο μας και ανοίγουν νέους ορίζοντες στον τομέα της πολιτιστικής χορηγίας επωφελούμενοι και οι ίδιοι από την ευρεία προβολή που εξασφαλίζει το κοινό όλων των ηλικιών που μετέχει στις παραστάσεις και τις δραστηριότητες της «Όμικρον Δύο Όμικρον».

Ενεργοί Χορηγοί RIEN by Penny Vomva Kypselaki

Για τις χορηγίες παλαιότερων παραστάσεων μπορείτε να δείτε ξεχωριστά στη σελίδα της κάθε θεατρικής παραγωγής μας.

Στην «Όμικρον Δύο Όμικρον» επενδύουμε σε μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες, επιχειρήσεις και οργανισμούς που πιστεύουν στο θέατρο ως κοινωνικό αγαθό, αναγνωρίζουν και στηρίζουν θεατρικές παραγωγές διεθνούς επιπέδου.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε χορηγός σε κάποια από τις μελλονικές θεατρικές παραστάσεις μας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Σοφία Λαμπιδώνη στο [email protected] .